Mladá kočka

marhula
Dátum registrácie: 21. Januára 2025, 14:12

Mladá kočka

Príspevok od používateľa marhula »

Na tomto inzeráte https://amaterky.sk/6383 sa striedajú minimálne 2 kočky. Blondína a černovláska. Bol som za tou černovláskou (má tu meno "mladá kočka"). Asi najhoršia skúsenosť v živote. Postava sedí vek by som odhadol tak 35. To telefónne číslo nie je ani priamo na ňu ale pani sa za ňu vydáva. Až keď som prišiel zistil som že som s amatérkou som priamo netelefonoval.

Mimo to že meškala a nemala oblečené čo sme si po telefóne dohodli (za čo sa ani nečudujem) jej prístup bol drzý, arogantný až urážlivý. Keď som napr. chcel aby si dala dolu podprsenku tak sa na to urazila. Že čo som si to dovolil od nej žiadať. Naozaj také správanie som ešte nezažil. Najradšej by bola keby jej zákazník dal peniaze medzi dverami a išiel preč. Kto neverí nech skúsi.

K službám: Lízanie, 69 a masáž telo na telo určite nerobí vraj kvôli korone. Ešte chcela aby som mal celú dobu rúško. Pýtam sa prečo to tam má napísané keď to nerobí. Vraj to tam nemá napísané si vravím nová úroveň klamania popiera aj to čo je verejne dostupné čierne na bielom. A že ona si to tam nenapísala. K súloži ani neprišlo pobral som sa preč.
Napísať odpoveď

Návrat na "Sex"