Nina

Kain12
Dátum registrácie: 15. Januára 2025, 07:08

Nina

Príspevok od používateľa Kain12 »

https://amaterky.sk/11862 Nina

V podstate moja stalica za ktorou chodim uz vela rokov ale zase nie nejak velmi casto. Myslim ze sa zmestim do 15 navstev rocne. Ked volate prvy krat a nepozna cislo najprv vas posle k inej brane na ktoru vidi z okna a ked vas posudi ze vyzerate normalne tak prezradi skutocnu adresu a odnaviguje k svojej brane. Najvyssie poschodie trocha sa zapotite . Standartny stary ale cisty byt kupelna nic extra semo tamo aj bez krycej plachty takze velmi opatrna sprcha aby ste nenasvinili . Fotky su origos slecna cvici a snazi sa vyhoviet ale necakajte ziadne gfe ani intelektualne debaty. Samotny akt v poriadku velmi slusne remeslo niektore polohy ozaj rajcovne vdaka dobremu az vybornemu telu. Asi stvrtina navstev super ostatne velmi dobre doteraz som nezistil od coho presne to zavisi. Ale zda sa ze cim skorsie pridete ( ale zase nie na deviatu ) tym lepsie poobede byva uz unavena a ku koncu pracovnej doby sa uz zvycajne ponahla. Ako som spominal chodim nepravidelne v podstate obcas a u mna je to kvoli tomu ze takmer vzdy su dlhsie a pekne vlasy napachnute cigaretlami ( ale zase ja som mimoriadne citlivy na pach cigariet takze mozno prehanam ). Celkovo odporucam aspon na vyskusanie dobra hodnota za peniaze nic zvlast extra som napriek tomu ze chodim dlhe roky nedohodol ale zase som ani velmi neskusal a navyse z malo obsiahlych rozhovorov viem ze vobec nezodpovedam jej predstave o akte samotnom. Popravde som prekvapeny sam zo seba ked toto pisem lebo bol som u slecny uz vela krat ale hodnotit nejak ciselne pripadne vypichnut nejake body je mi tazke hoci v ostatnych recenziach mi to problem nerobi. Skusim to povedat asi takto okrem bytu dost nadpriemer ale nie zas velmi. Ked si sadnete moze to byt vyrazne lepsie ale to nakoniec vzdy a vsade.
Moribundus
Dátum registrácie: 14. Januára 2025, 11:06

Re: Nina

Príspevok od používateľa Moribundus »

229241Nina.jpg
229241Nina.jpg (10.14 KiB) 5 zobrazení
naozaj nevyzerá zle, nemáte ešte niekto nejaké info ? ceny a tak ďalej.
Napísať odpoveď

Návrat na "Sex"