Sexi Riťulka

ferko
Dátum registrácie: 1. Februára 2025, 20:08

Sexi Riťulka

Príspevok od používateľa ferko »

Podľa mňa je to najlepšia voľba v Košiciach z báb čo sú tu stále . Teda ak nechceš nejaké špeciality . Fotky tam ma rôzne staré ale dole su nové a zodpovedajú realite. Čo mi na nej vyhovuje? Ak k nej chodí človek dlhšie a je stály vie sa dohodnúť vopred a ona ten termín na 100% dodrží . Napr. večer zavolám či sa nedá zajtra ráno na začiatok ordinačných hodín. Prídem a viem že to platí. Žiadne čakanie, prípadne že ma niekto predbehne.To robí asi len pre stálych . Pekná postava a vlasne je celá pekná.Taka pekná susedka od vedľa čo by si rád strelil . Prsia 1, krásne ploché bruško ,zadok akurát do ruky. Fajku robí vždy z gumou. Krásne sa hrá pritom z jazýčkom, maloktorá to tak vie . Správa sa príjemne , je s ňou o čom baviť . V sexe je experimentátorka , vždy niečim prekvapí . Čo sa tyka času , tak v tom je bohužiaľ dosť presná. Nejaké veľké preťahovanie , to nie . Čo je jediná škoda , lebo čas z ňou veľmi rýchlo zbehne. Teda aspoň mne sa zdá.
alda9
Dátum registrácie: 27. Januára 2025, 11:09

Re: Sexi Riťulka

Príspevok od používateľa alda9 »

Uz je to tu, slecny si pisu samorecenzie. A pritom o tejto sa vie, ze je to taky slaby priemer. Preafektovana, nicim vynimocny pristup. Taka pasova vyroba.
https://amaterky.sk/11421
Napísať odpoveď

Návrat na "Sex"