Kira

Pravko
Dátum registrácie: 18. Januára 2025, 06:38

Kira

Príspevok od používateľa Pravko »

https://amaterky.sk/24019, Kira
Ja som bol u tejto slečny pred pár týždňami.
Takto začnem, fotky odpovedajú realite aj keď možno to nejaké kilečko je naviac ale v pohode. Priestor/byt tiež v pohode, čisté uteráky. Stretnutie zo začiatku prebiehalo v poriadku. Malý pokec zdala sa mi v pohode. Aj keď mi moc seriózne neprišlo keď som ešte na ňu čakal pred bytovkou. Prišla z baru trochu podgurážená. “Nevadí” hovorím si v hlave. V telefóne som jej hovoril že na pol hodinu. Dal som sprchu, išli na vec trocha som sa jej povenoval, išla ona na to hovorím jej že chcem oral bez. Prišiel prvý problém že to je za príplatok v inzercii o tom ani chýru ani páru. Nejde mi o to si za tú službu priplatiť ale keď o tom nie je nikde napísané tak z kadiaľ to mám vedieť. Tak som ju na túto skutočnosť upozornil a vybehla na mňa, že takýto ste vy zákazníci arogantný všetko by ste chceli zadarmo a podobne. Tak ma prešla aj chuť zasunúť do nej. Som len omočil špičku, vytiahol ho a išiel do preč. Možno mala na hovno deň neviem. Ja som s ňou jednal slušne a seriózne. Možno by som opakoval ale už si to u mňa pokazila. Tak si dávajte pozor páni.
Napísať odpoveď

Návrat na "Sex"