Lejla

Molekula
Dátum registrácie: 17. Januára 2025, 11:43

Lejla

Príspevok od používateľa Molekula »

Dnes som navštívil Lejlu https://amaterky.sk/20740 a musím povedať, že som bol naozaj spokojný. Po krátkom telefonáte mi hneď poskytla adresu, a keďže pracuje na sídlisku Juh, bolo to pre mňa len na skok. Lokalita je fajn, parkovanie bez problémov.
Keď som prišiel, otvorila mi mladá, upravená a voňavá slečna v sexy prádielku. Čo ma hneď potešilo, je fakt, že fotky sedia, čo nie je vždy pravidlom. Bola ku mne veľmi milá, komunikatívna a hneď sa postarala o uvoľnenú atmosféru.
Bez zbytočných rečí sme prešli k veci – sprchu som mal už za sebou doma. Začali sme maznaním, kde predviedla parádnu fajku – pekne hlboko, s poriadnou starostlivosťou aj o gule, čo ma dostalo. Potom sa vrhla na akciu, ktorú by som nazval presne podľa predstáv. Bola ochotná vyhovieť mojim všetkým želaniam, a to je dnes vzácne. Nechala sa chytať, bozkávať a pôsobila prirodzene, ako by to fakt celé bolo s milenkou.
Vystriedali sme pár polôh a musím povedať, že jej postava a celkový prejav ma tak dostali, že som si miestami pripadal minimálne o 10 rokov mladší. Pri sexe pekne vzdychá a evidentne si to vie užiť, čo je veľké plus. Pipinku má naozaj peknú, ďalší bonus k celkovému dojmu.
Po akcii sme ešte chvíľu pokecali, dostal som malú pusu na rozlúčku, a vôbec som necítil žiadny tlak, aby som rýchlo odišiel. Celý prístup hodnotím na výbornú – Lejla je typ, pri ktorom sa cítiš pohodlne a vítaný. Odchádzal som totálne udýchaný, lebo Lejla to fakt umí.
Napísať odpoveď

Návrat na "Sex"