Mackulienka

Belo10
Dátum registrácie: 11. Januára 2025, 21:00

Mackulienka

Príspevok od používateľa Belo10 »

Svojho casu cestovala po SVK. Bohuzial pre mna to patri k tym skusenostiam, na ktore by som rad zabudol. Uz ten zaciatok bol ako zly sen. Niesom humusak, ci nieco podobne, takze som siel do sprchy ako som prisiel, avsak neverila mi ani natolko, ze sa umyjem, tak prisla za mnou skontrolovat ma a dost neprijemne a bez citu mi ho vyumyvala. Akt, bol taky, ze .. si tu tak ja kus pofajkam potom sex a rychlo vypadni. Polohy nemenila, ze vraj to je len rychlovka, chytil som jej prso tak ustipacne utrusila ze "Milacik daj si tu ruku laskavo prec a uz ma tam nechytaj". Chvilu poskakala, neslo to tak uz len zobrala do ust a cely zvysok casu zuzlala pricom na mna skaredo pozerala za obcasnej otazky ci uz budem. Patri to k tomu najhorsiemu co som zazil.
674731.jpg
674731.jpg (10.16 KiB) 5 zobrazení
Labo
Dátum registrácie: 15. Februára 2025, 07:16

Re: Mackulienka

Príspevok od používateľa Labo »

Ja som sa s nou na stretko nedostal. Volam jej, zrusila ma ze nech jej napisem sms.
Napisal som ci sa mozem zastavit cca za 20min budem v NR, do 40min viem byt +- kde si povie
Nato ma zdzubala ze som #$#$ co si dovolujem jej planovat cas. Poslala mi asi 4sms v kt mi nadaval, rovno som si ju blokol..
Tolko za mna asi k nej
Matador
Dátum registrácie: 20. Januára 2025, 12:08

Re: Mackulienka

Príspevok od používateľa Matador »

S Mackulienkov mám skúsenosť aj ja, pri všetkej úcte toto dievča to nemá v hlave v poriadku, v ponuke ju registrujem dlhé roky a zrejme sa to podpísalo na jej psychickom zdraví, slušne sa jej niečo spýtate a vulgárne na vás nakričí ako na malé decko a potom vás obťažuje vulgárnymi smskami, neodporúčam, vyhýbajte sa jej oblúkom, toto dievča je prípad pre psychiatra
Napísať odpoveď

Návrat na "Sex"