Scarlette

Viktor11
Dátum registrácie: 11. Januára 2025, 20:58

Scarlette

Príspevok od používateľa Viktor11 »

https://amaterky.sk/6036
Ja som bol raz ešte leto 2024, videl som ju v meste a zvedavost bola silnejsia tak som sa chcel utvrdiť či to je ona. V reale vyzera velmi dobre, postava dobra, do tvare tiez pekna. Priesor je taka mensia maserňa, ziadny byt necakajte. Sprcha k dispozicii. Co sa tyka sexu , lizanie nebolo možne aj napriek tomu ze je v praktykach, nejake striedanie poloh tiez nie, celkovo som mal taky pocit ze sex bol na sposob rychlo sa sprav a čau parky. Masaž som neskusal, to zhodnotit neviem.
adam2
Dátum registrácie: 6. Februára 2025, 07:49

Re: Scarlette

Príspevok od používateľa adam2 »

Za ten čas čo sa tejto aktivite venujem som bol s 15-timi babami. Na moju smolu Scarlette bola prvá a zároveň najhoršia s akou som kedy bol. Vek tak 40+ na zadku začínajúca celulitída. Nič ti nedovolí, ešte drží vtáka pri koreni aby si neprirazil. Je predražená, najskôr musíš zaplatiť za masáž aj keď ju nechceš. Sex sú peniaze navyše. Stále ponúka 50% zľavu ktorá vlastne nie je :roll: . Je presne taká ako píše že nie je.
Citujem
"Som vždy dobre naladená, milá a úprimná žena, (nie som arogantná ani ľavá ako poniektoré), poctivo odvediem prácu za ktorú si zaplatíš a to je celé.. poctivo pracujem" :lol:

Je arogantná, ľavá, permanentne nasratá a prácu úplne odflákne. A keď sa neurobíš, ešte ti povie že všetci jej tu striekajú medzi dverami a že len ty si výnimka.
Musím ale uznať že na nových fotkách vyzerá výborne, preto ešte asi stále funguje. Samozrejme realita na míle ďaleko.
Napísať odpoveď

Návrat na "Sex"