Julia

Belo10
Dátum registrácie: 11. Januára 2025, 21:00

Julia

Príspevok od používateľa Belo10 »

https://amaterky.sk/27053
Ahojte nornici,
V prvom rade som rad za toto nove forum. Dufam ze nebude cenzurované.
Kedze aj na starom som obcas daco malo prispel aj tam kde nebolo nič. Tak pridám aj svoju skusenosť na dievča ku ktoremu nie je recenzia.

Bol som navštíviť mladú ukrajinku Juliu v trnavke. Už som bol na tomto private 2x a nebol som ani s predchádzajúcim dievčaťom ani s Juliou sklamaný. Asi ma správca dobry vyber dievčat.

No už k dievčati, po komunikácii s telefonistkou (jednoduche a presne ako hodinky) mi prislo otvoriť krásne mlade blondave dievča. Vek bude malicko viac neklamme si ale bola fakt ze pekná. Hned na začiatok som sa jej snažil zalichotit, aby som vytvoril príjemnejšiu atmosféru. či vedela po anglicky? Asi hej. Ja moc dobre neviem, upozornil som ju, že len trochu. Takže veľa konverzácie neprebehlo. Len take tie jednoduche veci ako sa ma ako dlho tu je a či sa jej páči u nas. Klasické drísty ktore počúvajú tieto cudzinky bežne.

No každopádne išli sme na poschodie do izby vybavili sme formality a šiel som do sprchy. Po sprche k nej, kde ma už čakala nahá na posteli s peknou ritkou, že som bol hned ze wau. Zhodil som veci. Siel k nej kde ma hned príjemné objala. Jemne bozky na krk líce od nej mne, opätoval som. Následne oral hodnotim za mna 11/10 za mna super oral. Mozno nie kazdy ma rad tento styl ale ja ho zbožňujem. Neznášam keď ženy používajú napr. zuby pri orale. Tuto to bolo jemne ale zároveň intenzívne a co robila s jazykom dnu najskôr som si myslel ze ma piercing ale nemala. Takze uplne fajn.

Potom mal nasledovat klasicky trojboj. Nakoniec to bol len dvojboj. Najskor ona na mne (tam vydrzim najviac) tam to bolo take zauil som aj lepsie. Neprirazala ale za to jemne vzdychala. Ocny poblad neudrziavala. Tak som zavelil ze ideme od zadu tam to viem potiahnut len chvilku a ukoncim.misionarom. Ale ked vyspilila na mna ten zadok a vosiel som od zadu tak to sa nedalo vydrzat a bol som hotový.
Napísať odpoveď

Návrat na "Sex"