Šarka

lacoo
Dátum registrácie: 1. Februára 2025, 20:07

Šarka

Príspevok od používateľa lacoo »

https://amaterky.sk/2291
Šárka SK.jpg
Šárka SK.jpg (12.4 KiB) 9 zobrazení
Sarka - az teraz som si vsimol cislo inzeratu - 2291 - tzn na scene je fakt uz dlhsiu dobu. Vek je o par rokov znizeny ale nic hrozne. Vystupuje ako profik, od min roka pochudla, hodila na seba tetovanie ale zachovala svoj standart. Pristup je OK, GFE ale velmi necakajte. Priestor ok vidno na foto. Je snaziva, chce vyjst ustrety zakaznikovi. Anal za priplatok, hrube busenie do neho ale necakajte nato su ine. Fajka z tych lepsich.
Za mna klasika v okoli, kto ju nevyskusal este nezacal chodit po privatoch.
Moribundus
Dátum registrácie: 14. Januára 2025, 11:06

Re: Šarka

Príspevok od používateľa Moribundus »

Ja som Sarku uz niekolkokrat navstivil, vtedy bolo dobre. A ako si aj pamatate, vzdy som ju dost obhajoval. Pamatam si ju, ked este bola pribratejsia, pamatam si ju, ked dosiahla vahovy vrchol a potom ako krasne schudla. A tam si vela dievcat moze z nej brat priklad. Byt vzdy cisty, bez cigaretoveho dymu, uteraky v pohode, jej pristup vzdy super. Ale teraz pride to "ale". Samozrejme je to subjektivny postoj a mozno som mal len smolu, ale 2x som v poslednej dobe isiel cez MT a 2x som odisiel s plnymi vajciami!!! To sa mi nestavalo. Prvy krat som sa objednal den vopred, potvrdila s tym, ze sa mam potom ohlasit polhodku pred prichodom. Hodinu som sa jej nedovolal (ja ze ma zakaznika tak ok - viem ze si vzdy poctivo davala tel na ticho pocas akcie) a potom mi volala spat ze ze ci mozem prist vecer (co sa mi nedalo bo som len tranzitoval) bo ze uplne na mna zabudla a isla niekam do prdele na vylet! Wft... A 2x som sa jej dva dni nevedel vobec dovolat. No nadhera... Btw inzerat cely cas v mode "prave dostupna"
Napísať odpoveď

Návrat na "Sex"