Mladá ukrajinská tmavovláska s divným menom Margo( mala číslo #25752, ja naozaj nechápem tú tendenciu uberania písmeniek v ženských menách) bola pre mňa jedným z naj prekvapení konca minulého roka. Príjemná, takým správnym spôsobom šibnutá dievčina si stretko s klientom evidentne užívala, a samozrejme to platilo i opačne. Síce je treba objektívne uznať že mala pár kilečiek navyše, ale nebolo to nič strašné. A najviac ma prekvapilo, že nemala problém robiť grátis ani veci, ktoré boli v inzeráte za príplatky.
Takže, keď sa za dva mesiace objavila v hlavnom meste znova neváhal som, a hlásil sa na opakovačku. Mala síce v inzeráte nové fotky, ale i slepý videl, že to bola ona. Aké bolo ale moje prekvapenie, keď baba na Ovocných sadoch na mňa prehovorila anglicky (pri premiére používala takú ukrajinsko-slovenčinu), iným hlasom a s podstatne menej vrúcnym tónom. Navyše svätosväte prisahala, že pred dvoma mesiacmi tu nebola a musel som byť s nikým iným. A mala veru pravdu, prvýkrát za tie roky som si pripadal že som s dvojčaťom svojej frajerky, ktorá o mne doteraz nemala ani páru. A tak sa i správala. Nebola ani nepríjemná, ani vľúdna, kludne spravila čo som po nej chcel, ale to bolo asi tak všetko. Nebudem tajiť, že moje sklamanie z takejto pseudo opakovačky bolo značné, a to i napriek tomu že nová Margo je krajšia než tá stará. Ale čo z toho, keď sa človek pri nej cíti ako pri hocijakej inej? Šedý priemer, na ktorý si človek časom ani nespomenie...
V zásade ale nehovorím, aby sa jej človek vyhol. Pri mojom odchode mala babenka dokonca i celkom dobrú náladu.