Danuša

Čobol
Dátum registrácie: 23. Januára 2025, 14:01

Danuša

Príspevok od používateľa Čobol »

včera som bol vyskúšať https://amaterky.sk/24701 a poviem vám, horšiu masáž som ešte nezažil...

slečna ma privitala celkom negatívne naladená, okrém toho že som vo vchode stretol skupinku susedov pri po pracovnej debate... čo by sa aj dalo prežiť, no vo vyťahu som stretol dalších (asi nechodné načasovanie xD)

na byte je počas masáže značný pohyb... pracuje tam asi viac dievčat.

masáž prebieha v malej izbe na malej "detskej" postielke...

teda masáž ako masáž... slečna vás sice zaujme fotkami, no určite nie odmeraným spravaním a pohladom ktorý sa ledva odlepil od telefonu...

bol som dohodnutý na hodinovú masáž, tak som už nechcel vymyšlať...
po otočení na chrbát začala mechanická honka ako o život... nebolo to vobec prijemne aj keed som slečnu upozornil tak vlasne neprišlo k žiadnej zmene.

slečna o masáži ako takej nevie vobec nič, mal som skor pocit že si potrebuje len privyrobiť a vlastne k tomu čo robí nemá absolútne žiadny vzťah.

za opakovanie to určite nestojí a po tejto skusenosti sa znova vraciem k mojej klasike Rite, ktorá je oproti tomuto zážitku ako zem a nebo.

pekný deň.
marhula
Dátum registrácie: 21. Januára 2025, 14:12

Re: Danuša

Príspevok od používateľa marhula »

Tvoja recenzia mi donútila hľadať, ale nidke som nenašiel žiadnu fotografiu ..Môžeš mi poradiť, prosím
zombie
Dátum registrácie: 25. Januára 2025, 21:02

Re: Danuša

Príspevok od používateľa zombie »

Bol som u nej tiež, vyla to moja prvá skúsenosť s masážou, nemal som ako porovnávať a tak.. ja som bol celkom spokojný, aj keď na opakovanie to asi nie je
Napísať odpoveď

Návrat na "Erotické masáže"