Karin

Duro
Dátum registrácie: 14. Januára 2025, 20:01

Karin

Príspevok od používateľa Duro »

https://amaterky.sk/4558 Karin

Karin je velmi atraktivna zena ktora vas privita vzdy nahodena a vyhradne v dobrej nalade. Vek komentovat nebudem je vyssi ako je v inzerate co je bohuzial standart v nasich koncinach. Ale napriek veku velmi dobre udrziavane telo vzdy dobre naladena s plamenom v ociach. Neviem jak to ta baba robi ale vzdy ked pridem citim sa ocakavany a baba vyzera ze ma zerie ! Vie sa vyborne prisposobit je vnimava podla potreby vie aj pritvrdit ale ja to lubim s nou hlavne kvoli tomu ze to je taka vysoko “sofistikovana” hra co vsetko sa este da s nou stvarat. ( toto si nevysvetlujte zle ze by dovolila nieco odlisne ako ma uvedene v inzerate ) Ako sa docitate aj v specialnom vlakne o nej viewtopic.php?f=7&t=471 ked nie ste uplne smradlave prasa zo zlymi zubami tak sa bozkava bez priplatku a to iste plati aj o orale bez. Je prirodzene vasniva a niekedy mi pride ze kazda navsteva je lepsia a lepsia lebo baba si aj pamata o com ste konverzovali a postupne je to take fakt full GFE az sa mi niekedy zda ze ma baba aj naroky na to aby ste nieco vymysleli nech to neni pre nu nuda. Velmi ocenujem ze je taka uz dlhe roky a tato praca ju nezlomila lebo dokaze byt az k nasrani pozitivna. Co ju poznam a chodim k nej hodne este nepouzila gel alebo nieco podobne. V zivote som nevidel ze by nejak manipulovala s mobilom ked som s nou nikdy nezabudla vypnut zvonenie nikdy nas nic nevyrusilo. A ked k tomu priratate ze nijak zasadne nesleduje cas a je velmi komunikativna je to jedna z topiek v BA. Nikdy som sa nenudil a vzdy sme sa poriadne narehotali na absurdnostiach o ktorych sa dokazeme dlho rozpravat. Vyciti co chcete citite sa jej blizko aj telesne nebojim sa az pojmu vasen / intimita. Dufam ze som to neprehnal zo superlativmi ale bavime sa tu o mojich staliciach a keby mi nevyhovovala tak o nej nepisem.
jantar
Dátum registrácie: 1. Februára 2025, 20:28

Re: Karin

Príspevok od používateľa jantar »

Kam prosím chodíš na také baby? Snažil som sa Karin dovolať, ale nejako sa mi to nepodarilo ... Je to vôbec ona? Prikladám fotografiu
karin slovensko.jpg
karin slovensko.jpg (8.41 KiB) 6 zobrazení
Napísať odpoveď

Návrat na "Sex"