Sandra - Bratislava

Belo10
Dátum registrácie: 11. Januára 2025, 21:00

Sandra - Bratislava

Príspevok od používateľa Belo10 »

Sandra, Bratislava
Tak, tiež sa s Vami podelím o skúsenosť. V mojom prípade zlú skúsenosť.
Navštívil som xxl klub, konkrétne Sandru. Inzeruje na konkurenčnoim portály. Ked som jej volal tak že za 100€ na hodinu..dosť veľa. Nakoniec som ostal na pol hodku za 60€. Po príchode vyzeralo, že to bude super baba. Pekne sa usmievala. Postava fajn, chudá, prsia malé, to by ale nevadilo. Išiel som do sprchy..žiadny sprcháč, len prázdne flašky. Po sprche som isiel do "izby". Najprv fajka, tak cca 7/10 a potom sa išlo na vec..resp. malo sa ísť na vec. Nemohol som do nej poriadne ani zasunúť lebo ma stále odtlačala. Zavreté oči. Proste hrúza. Navrhol som zmenu polohy. Povedala, že ok. No mna už prešla chuť tak som jej povedal nech ma dokončí fajkou. Celkovo 2/10. Už nikdy viac. To som mohol za tie peniaze radšej podať eurojackpot..boli by to rovnako zahodene peniaze
martinOO
Dátum registrácie: 27. Januára 2025, 10:31

Re: Sandra - Bratislava

Príspevok od používateľa martinOO »

Nejako nám sa nám tie možnosti v Bratislave zužujú. Nevieš náhodou o nejakej fakt dobrej amatérke? Bolo by fajn konečne niekoho stretnúť. Privítam akúkoľvek rozumnú možnosť
jantar
Dátum registrácie: 1. Februára 2025, 20:28

Príspevok od používateľa jantar »

všetko zle
Naposledy upravil/-a jantar v 9. Februára 2025, 16:26, upravené celkom 1 krát.
Arpad
Dátum registrácie: 11. Januára 2025, 20:55

Príspevok od používateľa Arpad »

Bohužiaľ veľmi zlé skúsenosti. Cestoval som zďaleka za dohovorený a potvrdený čas, no podnik sa prejavil ako neseriózny pajzel. Dievča rezervované na presný čas na mieste nebola, vybraná náhradná, po pár minútach "masáž" ukončená z mojej strany - bieda a o ničom. Výhovorky majitela, vrátená len časť peňazí. Chudobné malé izby, rozpadnuté matrace priamo na zemi, ani pod vás nedajú čisté prestieradlo, hrôza. Podľa cien a fotiek sa tvári ako veľký top salon, čo je falošná reklama, v skutočnosti suterénová žumpa, ceny na webe nezodpovedajú tým na mieste, neseriózne rokovanie, silno neodporúčam.
denisvelky
Dátum registrácie: 26. Januára 2025, 14:04

Príspevok od používateľa denisvelky »

Prikladám fotografiu je to ona? Aby som sa tiež nenechal napáliť
662776 Sandra.jpg
662776 Sandra.jpg (11.35 KiB) 12 zobrazení
Napísať odpoveď

Návrat na "Sex"