Petre

eugen
Dátum registrácie: 27. Januára 2025, 09:39

Petre

Príspevok od používateľa eugen »

Narazil som na novu pokecovku https://pokec.azet.sk/Petra32122
Ponuka na byt, adresa Tulská, Žilina, prikladam foto co poslala, objavi sa tu sem tam.
Kto ma skusenost? Zaujima ma serioznost, dodrzanie dohody a casu, praktiky, vyzor foto vs realita.
Lovu zdar
Hronak
Dátum registrácie: 23. Januára 2025, 08:57

Re: Petre

Príspevok od používateľa Hronak »

cau pisal som s nou za sluzby chce aby si jej zaplatil paysafecard ktore kupis na pumpe nesiel som do toho uz ma jedna takto s timto chcela oklamat , poslal aj fotky co sa tyka fotiek si myslim ze to neni ona pytal som jej overovacie foto nech sa odfoti s papierom kde napise datum alebo svoj nick co ma na pokeci odvtedy prestala pisat , ja si myslim ze fotky posiela staihnute z netu ale mozno sa mylim ? a s tymi paysafe card tiez to jedna chcela uz som bol s nou dohodnuty bol som v aute pred panelakom co ma navigovala a tam to aj skoncilo chcela aby som jej nadiktoval 16miestny kod s karty a ze ide uz dole po mna tak som jej pisal ze nie ze jej dam ten kod na byte cakal som este chvilu a odisiel samozrejme dole neprisla je to ***** keby ze date niekomu ten kod s karty hned ho pouzije a pripise si na seba peniaze a cau kto by nevedel ako funguje paysafe card tak davajte pozor ***** stale vymyslaju nove veci a pribehy ako zskat peniaze zadarmo
Napísať odpoveď

Návrat na "Sex"